Free Hosting

Free Web Hosting with PHP, MySQL, Apache, FTP and more.
Get your Free SubDOMAIN you.6te.net or you.eu5.org or...
Create your account NOW at http://www.freewebhostingarea.com.

Cheap Domains

Cheap Domains
starting at $2.99/year

check

Cserháti Mátyás Gyors és Hatékony Nyelvtanulási Módszertana


English | Magyar

Welcome! Willkomen! Bienvenue! Welkom! Üdvözöljük! Välkommen! Velkommen! Velkomen! Velkomin! Bienvenidos! Bem-vindo! Benvenuto! Bun venit! Tervetuloa! Vitajte! Dobro poyhalovat! Witaj! Vítejte! Dobro dosli! Dobrodosla! Dobre doshal! Dobrodoshli! Dobre doshle! Kalos orisate! Failte! Tere tulemast! Esiet sveicinati! Sveiki!Tanulj nyelvet gyorsan, hatékonyan és rendkívül olcsón!!!

Köszönröm az olvasót Cserháti Mátyás Gyors és Hatékony Nyelvtanulási Módszertanához. Ennek a módszertannak az a kiváló tulajdonsága, hogy gyors, hatákony, és rendkívül olcsó. Ez a módszertan arra teszi képessé az embert, hogy tanároktól függetlenül tanuljanak meg nyelveket.

Matthew Cserhati

Lehet, hogy azért szeretnél nyelvet tanulni, mert

 • nyelvvizsgára készülsz
 • egy másik országban fogsz dolgozni
 • olyan családtagod van, aki egy másik országból származik
 • szereted a nyelveket

Az én személyes történetem a nyelvtanulással kapcsolatban...

Hadd mondjam el neked a nyelvtanulással kapcsolatos személyes történetemet. 13 éves voltam, amikor Magyarországra költöztem az Egyesült Államokból. Így jó korán kezdtem nyelveket tanulni, és azóta az egyik kedvenc id?töltésem lett. Mivel én és a testvérem egy év után kezdtünk el gimnáziumba járni, nagyon nagy volt a nyomás, hogy minél gyorsabban folyékonyan beszéljünk magyarul. Rendkívüli módon tette próbára a nyelvtanulási képességeinket.

Mind a magyar nyelvtanár, mind a gimnázium tanárai le akarták beszélni a szüleinket, hogy iskolába járassanak a magyar diákok mellett. Mindketten azt mondták, hogy sok tárgyból meg fogunk bukni, és hogy sokat kell majd ismételni. Volt benne némi igazság. A tanulás eleinte nehezn ment, és lassan kellett beszélnünk, hogy rendesen formáljuk a mondtainkat.

A végén azonban bebizonyítottuk, hogy nem volt igazuk. Sosem kellett egy tárgyat sem ismételnem, és a legrosszabb jegyem a bizonyítványomban hármas volt. Sőt, a negyedik évre a harmadik legjobb tanuló voltam egy negyven fős osztályból tanulmányi átlag szerint. Emellett átmentem a felvételin hátom egyetemnél (két biológia fakultás: az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pesten, és a József Attila Tudományegyetem Szegeden, valamint a pesti Semmelweis orvosi egyetem).

Mit ajánlok

Ezen a honlapon bemutatok egy speciális nyelvtanulási módszertant, amit éveken keresztül fejlesztettem ki. Ennek sikeressége abban látszik, hogy a következő nyelvekeből van nyelvvizsgám:

 • Svéd felsőfokú írásbeli nyelvvizsga
 • Angol felsőfokú komplex nyelvvizsga
 • Német középfokú szóbeli nyelvvizsga
 • Norvég középfokú írásbeli nyelvvizsga
 • Holland középfokú komplex nyelvvizsga

my language certificates

Egy év után szereztem meg egy középfokú nyelvvizsgát ezzel a módszerrel. Ezt a módszert azután olyan szintre fejlesztettem, hogy letettem egy felsőfokú svéd nyelvvizsgát egy év alatt, és egy középfokú nyelvvizsgát norvégból hátom hónap alatt. Ráadásul ezeket a nyelvvizsgákat első alkalommal sikerült letenni.

Te azért akarod elolvasni ezt a módszertant, mivel ezzel

 • Gyorsan
 • Könnyen
 • Nagyon olcsón
 • Önálló tanulás révén
fogsz tudni nyelvet tanulni.

Bizonyágtételek

Sokáig gondolkodtam azon, hogy idegen nyelvet tanuljak, és most újból nekikezdek azután, hogy az anyagaidat elolvastam.

-hbtk333, a magyarvirtus.hu fórumról

Az ember tanítva tanul. Köszönöm inspiráló soraidat. Köszönöm az ötleteidet.

-EXITA, a magyarvirtus.hu fórumról

kimondottan ösztönzoleg hatott rám a sok, különbözo módszer, a személyes tapasztalataid ill. az, amit a nyeltanulás és a kommunikáció "filozófiájáról" írtál. Amikor olvastam, úgy éreztem, hogy így és csak így érdemes nyelvet tanulni. Számomra fantasztikusan összefogtad és leírtad a nyelvtanulás esszenciáját. Ezek mellett leírhatom -csak hogy tudd, milyen inspirálóak a gondolataid-, hogy ma elkezdem felfrissíteni, és gatyába rázni az angol tudásomat. Igaz, nem tudok sok idot rászánni, de ma mindenképp elkezdem, és amint elérek az angolban egy beszélheto szintet, kezdem a spanyolt :)

-Norbert


Sok sikert kívánok neked abban, hogy megtanuld az általad választott nyelvet!

-Cserháti Mátyás
Matthew Cserhati's signature

Tekintsd meg a Youtube videómat!

Smileys Igen! Meg szeretném vásárolni Cserháti Mátyás Gyors és Hatékony Nyelvtanulási Módszertanát 700 Forintért!

© 2009 Matthew F. Cserhati
Az Adobe Acrobat Reader innen letölthető: here.
Írhatsz nekem a következő email címen: matthew dot cserhati at gmail dot com.
Látogatók száma: Website counter
Subscribe to updates